Termín nejbližšího tréninku v Táboře je tento víkend, 30. a 31.7. přihlásit se můžete na jeden nebo oba dny. Přihlášky posílejte na email Slaba.Dana@seznam.cz
Poslední trénink před letošním finále v Táboře bude 17.-18.9.Zájemci prosím ozvěte se na můj email. Cvičit je možno jeden nebo oba dny. Trénink povede Martin Rytíř. Místo upřesním, pravděpodobně to bude Soukeník(místo loňského finále). Dana
Dobrý den,
pokud jste si již odpočinuli po finále s tsýská se vám po WT, tak v Táboře budeme cvičit 23.10. pod vedením Matese. Přihlašte se prosím na můj email. Dana
Ahoj,pro všechny "nespokojené" jsme s Matesem naplánovali v Táboře dvoudenní trénink 19.-20.11. Snad nebude sníh. Objednám slunce nebo alespoň uvařím čaj a grog. Dana
Ahoj,pro všechny "nespokojené" jsme s Matesem naplánovali v Táboře dvoudenní trénink 19.-20.11. Snad nebude sníh. Objednám slunce nebo alespoň uvařím čaj a grog. Dana
Ahoj,
všem příznivcům střediska ČB-Tábor přeji klidný advent a připomínám naše již tradiční setkání na Štěpána. Zájemce prosím, aby se ozvali na můj email. Místo setkání přihlášeným včas upřesním. Přivezte sváteční náladu, můžete i zbytky cukroví. A nezapomeňte své psy, možná se bude i cvičit Dana
Ahoj,
zdravím všechny v novém roce. První letošní trénink v Táboře bude o víkendu 25. a 26. února. Hlásit se můžete na můj email, na jeden nebo oba dny. Doufám, že nám vydrží letošní příznivé sněhové podmínky a pořádně své psi po zimě provětráme. Dana
Termíny tréninku na duben v Táboře jsou 14.4. a 29.4.,přihlašujte se prosím na můj email slaba.dana@seznam.cz, místo tréninku a podrobnosti zašlu přihlášeným. Dana