Fórum

Středisko České Budějovice

Trénink v Táboře

Zaregistroval se: 24 čec 2011
Adresa:

9 měsíců and 3 týdnů zpátky
Termín nejbližšího tréninku v Táboře je tento víkend, 30. a 31.7. přihlásit se můžete na jeden nebo oba dny. Přihlášky posílejte na email Slaba.Dana@seznam.cz
Adresa:

8 měsíců and 1 týden zpátky
Poslední trénink před letošním finále v Táboře bude 17.-18.9.Zájemci prosím ozvěte se na můj email. Cvičit je možno jeden nebo oba dny. Trénink povede Martin Rytíř. Místo upřesním, pravděpodobně to bude Soukeník(místo loňského finále). Dana
Adresa:

7 měsíců and 1 týden zpátky
Dobrý den,
pokud jste si již odpočinuli po finále s tsýská se vám po WT, tak v Táboře budeme cvičit 23.10. pod vedením Matese. Přihlašte se prosím na můj email. Dana
Adresa:

6 měsíců and 3 týdnů zpátky
Ahoj,pro všechny "nespokojené" jsme s Matesem naplánovali v Táboře dvoudenní trénink 19.-20.11. Snad nebude sníh. Objednám slunce nebo alespoň uvařím čaj a grog. :thumbup: Dana
Adresa:

6 měsíců and 3 týdnů zpátky
Ahoj,pro všechny "nespokojené" jsme s Matesem naplánovali v Táboře dvoudenní trénink 19.-20.11. Snad nebude sníh. Objednám slunce nebo alespoň uvařím čaj a grog. :thumbup: Dana
Zaregistroval se: 21 čec 2011
Adresa:

6 měsíců and 1 týden zpátky
Dana Slabá (Members) wrote:
Adresa:

5 měsíců and 1 týden zpátky
Ahoj,
všem příznivcům střediska ČB-Tábor přeji klidný advent a připomínám naše již tradiční setkání na Štěpána. Zájemce prosím, aby se ozvali na můj email. Místo setkání přihlášeným včas upřesním. Přivezte sváteční náladu, můžete i zbytky cukroví. A nezapomeňte své psy, možná se bude i cvičit :mocking: Dana
Adresa:

3 měsíců and 3 týdnů zpátky
Ahoj,
zdravím všechny v novém roce. První letošní trénink v Táboře bude o víkendu 25. a 26. února. Hlásit se můžete na můj email, na jeden nebo oba dny. Doufám, že nám vydrží letošní příznivé sněhové podmínky a pořádně své psi po zimě provětráme. Dana
Zaregistroval se: 25 čec 2011
Adresa:

3 měsíců and 1 den zpátky
ahoj, hlásíme se s Garpem na trénink na oba dva dny 25 - 26. 2.:smile:
Adresa:

1 měsíc and 2 týdnů zpátky
Termíny tréninku na duben v Táboře jsou 14.4. a 29.4.,přihlašujte se prosím na můj email slaba.dana@seznam.cz, místo tréninku a podrobnosti zašlu přihlášeným. Dana

Retriever Sport CZ